Search This Blog

Saturday, March 07, 2009

Сезоната на изборни лопати е во полн ек ...

“Пвата македонска лопата“ овие денови е неуморна ... Сезоната на изборни лопати е во полн ек ... Особено во оние општини кои досега беа со ВмроДпне градоначалници. За недела дена се отпочнати инвестициони работи од 100 милиона евра ... За жал, не видовно ниено свечено предавање во употреба ...

читај повеќе »

На СДСМ кога беше на власт - не му помогнаа изборните лопати ... ке видиме колку истава изборна “песна“ ке им успее на ВмроДпмне. Велат полесно е да ја освојиш власта одколку да ја одржуваш ... слично како и во спортот титулата на шампион ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter