Search This Blog

Monday, March 09, 2009

Народни канцеларии ... ала Иванов ...

Еден од кандидатите за претседател неколку пати изјавува дека ке отвора народни канцеларии - кои ке ги советуват граѓаните како да ги решат проблемите ... веројатно мислел на проблемите на граѓанинот со со државата ??

Колку што се сеќавам во Македонија постои Народен правобранител ... тој веќе ја има оваа уставна улога ...

Повеќе »

  • Иванов има план да отвора народни канцеларии ... ... Народни канцеларии е еден од петте проекти на претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорге Иванов, преку кои тој би сакал да има поблиски контакти со граѓаните. Канцелариите се еден од петтте проекти на Иванов, кои се дел од претседателската програма која осамна на неговиот Интернет-сајт www.ivanov.com.mk. ...
  1. ПР - Јелцин ... 9 Март, 2009
  2. Тито - Фрчко ... 9 Март, 2009
  3. Телма ги подигна на нет првите две соочувања ... 7 Март, 2009
  4. Претседателскиот доручек успеа ... 6 Март, 2009
  5. Избори во Март ... Во зима избори и револуции не се прават ... 6 Март, 2009
  6. Останати постови од претседателските избори ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter