Search This Blog

Monday, March 23, 2009

Победи демократијата ... Во Македонија се одржаа ненасилни избори ...

Заслугата за одржани ненасилни избори е на сите:

Повеќе »

  • на позицијата
  • на опозицијата ...
  • на медиумите ...
  • на времето ...
  • на странскиот фактор ...
  • можеби највеќе заслугата е на за ова е на ДУИ и Селмани ...

Во Македонија се одржаа ненасилни избори ... голем исчекор во однос на последните избори ... за резултатите на изборите ке подигнам пост поручек ...

Највеќе од се` посакувам вака да помине и вториот круг на избори ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter