Search This Blog

Monday, January 28, 2008

Тепање на сопственик на медиум ... што е на ред ??

Во Штип на прагот на родната куќа е истепан сопственик на медиум (канал 77)... брутално со метални шипки дваица “храбри“ мажи - маскирани ... пред очите на фамилијата ...

Не е првпат да се тепа сопственик на медиум ... Колку се сеќавам истепан беше и Младенов - истоката сопственик на МК медиум ... Шекеринска добива смртни закани ... што е на ред ?? На времето имаше шпекулации дека и Премиерот примал закани ... Имам информации дека и некои блогери добивале слични закани како и Шекеринска ...

Каде води покажувањето на мускули на некои моќници - сеедно дали се по потекло од подземјето, Мафијата, Политиката или Олигархијата ... молчи или ке бидеш тепан, убиен, запален ... коклку само фрлање на бомби по дворови имаше ... Каква е успешноста на откривање на ваков вид на криминал ... знае некој ... можеби Најчевска заради природата на својата работа има сознанија за темава ... кој се‘ е заплашуван, напаѓан и какви се резултатите на полциските истраги ... Ја молам Најчевска ако има сознанија за темава да ги отвори на својот блог или во коментар тука ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter