Search This Blog

Tuesday, January 01, 2008

Зимска Идила ...

Како што посакав пред некој ден, новогодишните и божиќните празници да ни подарат една зимска идила ... снееееееееееееег ... тоа и се случи ... Пред некој ден имавме краткотрајна лапавица ...

PC260166 (Large).JPG

Утрово како и што предвидуваа метролозите господ ни ја подари зимската идила ...

Zimska idila 1 (Large).jpg

Зимската идила од мојата тераса ... гледана окака по пиџами додека сеуште одекнуваа звуците на виенскиот концерт ...

Zimska idila 2 (Large).jpg

Зимска идила во блискиот парк ...

Zimska idila 3 (Large).jpg

Уште еден колаж од зимската идила од блискиот парк ...

Zimska idila 4 (Large).jpg
Лулашките и клупите на зимски одмор ... :)

Воколку сакате да ги гледате фотките во зголемен формат кликнете на сликата со десен клик и потоа одберете ја првата опција ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter