Search This Blog

Tuesday, January 15, 2008

Македонија денеска тагува ... повторно ...

Некако ни е судбина да тагуваме ... имаме традиција на тагување ... погледнете ги само изворните народни песни ... Срцето на секој Македонец денеска е натажено и расплакано ... сите сме со најблиските на трагично починатите единаесетмина Македонци ...

Да се молиме на господа да го прекине овој ланец на траедии ... Дали се‘ од нас зависи ... Дали знаеме и умееме ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter