Search This Blog

Sunday, January 13, 2008

Наефтин “градски“ превоз ... Скопје 2008 - ма.

http://komunikacii.net/wp-content/uploads/2008/01/411998320_645843c308.jpg
И ние коњ за трка имаме ...
Еве го најновото решение за градски превоз на Скопјени ... Ем ефтино ем еколошки ... Да се вратиме на корените ... за да ја доживееме иднината ... мораме да го преживееме минатото ...
Фотката е преземена од блогот Комуникации ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter