Search This Blog

Tuesday, January 08, 2008

Орнела ...

Сликата “http://www.vest.com.mk/images/%7B12EDA6D1-F740-4835-9783-D87FDE02D570%7D_ornela-2.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Ако убаво пее како што изгледа ... поврзано со нејзината професија (трета година во балетското училиште "Илија Николовски- Луј") ... тогаш навистиа ја чека убава пејачка кариера ... Деновиве е во промоција на баладата “Против себе“ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter