Search This Blog

Monday, January 14, 2008

Секс Баби ...

Не, не е грешка во насловот ... Секс Бејби ... Се работи за “бабички“ кои во потрага по возбудата која не можат да ја добијат дома - шетаат по светот во егзотични места и добиваат она што дома го немаат ... или им е срам дома да го побараат (дома се баби и домаќинки ...) - секс услуга од помлади мажи ...

Македонија е мала земја ... сиромашна ... многу од мажите се невработени ... велат дека и ги бивало ... познати се Охридските Јастреби - кои помагаат на ладните Холанѓанки, Данкињи, Швеѓанки ... Германки ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter