Search This Blog

Thursday, January 24, 2008

Лустрација ...

Ете и тоа бидна, се донесе во Собранието ... Се ми се чини дека ке испадне по онаа поговорката “Тресла се гора - родио се миш ...“ (глупо ми изгледа ако е преведена ...)

No comments:

Blog Archive

Site Meter