Search This Blog

Thursday, January 03, 2008

Снежна идила ... фамилијарна ...

Искористите го снегот и убавиот воздух ... излезете во блискиот парк - ако веќе не сте појдени во некој од преубавите снежни туристички места ... Потребна Ви е само малку желба ... Ке ги наполните образите со црвенило, а срцата со топлина ...

Idila 1 (Large).jpg

Еве како една млада фамилија го искористи моментот и си приреди вистинска снежна идила - во непосредна близина на нивниот дом ...
Idila 2 (Large).jpg
Уживаа во снежната идила ... Јана особено, тоа е малото довоче со црвени обравчиња ... уживаа и нејзините родители ... уживаши и братучедот ...

Zimska idila 3 (Large).jpg

Кој ке рече дека е ова парк во Ново Лисиче ... кој потонал во вистинска снежна идила ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter