Search This Blog

Tuesday, January 01, 2008

Бубата на Зорив ...

Зорив носталгично ни соопшти дека таму некаде во 1975 година имал Буба SK-163-35 ...

Сликата “http://img516.imageshack.us/img516/7606/capturewiz044oq5.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Онака ко од разгледница ... пречиста ... средена како и самиот Зорив ...

Bubata na Zoriv.JPG

Денеска малку истражував по населбата ... и се чини ја пронајдов бубата на Зорив ... Сега заради незнам кои причини оваа буба е без раткапни ... а новиот сопственик ја префарбал малку ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter