Search This Blog

Wednesday, January 16, 2008

Надвозник кај Бит-пазар ... пешачки премин

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/782F71300EEF5A4691A459D28F5D7C4A.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Одлично решение за пешачки премин ... кај Бит-пазар ...
Надземен пешачки премин ќе ги спојува Здравствениот дом „Бит пазар“ и новиот плоштад што ќе се изгради спроти аптеката „Зегин“.

No comments:

Blog Archive

Site Meter