Search This Blog

Thursday, January 24, 2008

Марсовци ...

Уше од дете приказната за Марсовците е актуелна ... еве и НАСА избаци снимка за марсовец ...

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/AC6B29CC8AF02F429AB7819EEA941E9E.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Камен на Марс

Ако е вака на Марс фала ке си седам дома ...

1 comment:

redfinger said...

Ја не верувам дека ова на сликата е Марсовец.
Мојот пост за ова овде:
http://redfinger-2.blogspot.com/
поздрав

http://redfinger-1.blogspot.com/

Blog Archive

Site Meter