Search This Blog

Thursday, January 31, 2008

Поглед кон “Шара“ од Скопје

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/CA2CAE02A9DC1647847012E9221C9B56.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Фотката е позајмена од Утрински ... (фото: ПЕТР СТОЈАНОВСКИ)

Во Скопје деновиве дуваше силен ветер и ја одува маглата ... се покажа Шара во вистинско светло во ова време ... Ги сакам ваквите бисти денови кога воздухот реже ... а погледот е бистар ... чиниш Шара е онде ... на дофат ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter