Search This Blog

Thursday, January 17, 2008

Банка ... Чекање во редови ни е омилена дисциплина ...

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/3C530B0AE7E2774789D9F5A1A605F9A6.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Овие три дена одам во Банка за да завршам работа ... А влезам во Банка ме фаќа несвестица од редот и веднаш се враќам назад ... велам ај утре ... и вчера беше исто ... којзнае дали денеска ке биде поподносливо ...

Чекање во редови ни е омилена дисциплина ... штета што не е олимписка - би имале шанса за медал.

No comments:

Blog Archive

Site Meter