Search This Blog

Wednesday, January 02, 2008

Пинч ...

Кој за што јас оваа Нова Година ја почнав со кучиња ... Незнам кој знак е во кинескиот календар ... ама во мојот - кучето еве доминира во оваа Нова Година ...

Pinc (Large).JPG

Пинч ... кого госпоѓава се труди да го загрее ...

Откога Игор Џамбазов го популаризира овој вид на кутриња - имам представа дека ги има уште повеќе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter