Search This Blog

Friday, January 04, 2008

Пред Божиќ, зад Божиќ, кај и да си - дома да си!

Се ближи Божиќ и коледе ... огновите ... маскембалите ... паричката ... и за сите важи: “Пред Божиќ, зад Божиќ, кај и да си - дома да си!“. За мене најубавите празнични денови каде се сплотува фамилијата ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter