Search This Blog

Friday, January 18, 2008

Јоцо ... „Кај Силвија“ ... “Игор Битлс“

Јоцо (Јовица Димитриевски) куварот во емисијата „Кај Силвија“ ... стана фаца ... Читајки за него во денешниот напис на Утрински Од лупење компири до македонски Џејми Оливер ... открив вообичаена приказна за еден обичен човек - како патот до иднината оди преку сплет на случувања во минатото, како судбината ти ја менува професијата ...

Во тоа “случување“ една од кариките бил и “Игор Битлс“ од продукцијата „Капитол медија груп“ ... дипломец по режија на Софискиот Универзитет ... Се сеќавам дека како мал за да заспие ... a ние да играме карти во дебелите сенки во Охрид ... морав да му се развикам, со остар и заплашувачки тон ... да играм “Баба Рога“ ...

Мислам дека допрва ке слушаме за “Игор Битлс“ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter