Search This Blog

Wednesday, January 02, 2008

ОКТА доби новогодишно пакетче од МК народ ... 40 милиони долари ...

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/84A2592BB82493469D494B22ACC403FE.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

На последниот работен ден во старата година ОКТА си доби пакетче од 40 млиони долари ... како резултат на одличната зделка на бившиот Премиер на РМ - Господинот Георгиевски ... најголемата странска инвестиција како што милува да каже Георгиевски ... Да не заборавиме дека е ова второ пакетче каде МК граѓанин од буџетски пари плаќа пенали ... каде „Џет оил Мамидакис“ лапна пари од МК заради одкажувањето на договорот со него ...

Па народе македонски навистина ли си многу богат - кога можеш да си дозволиш неказнето да делиш вакви милионски пакети ... Луѓето заслужни за ова - сеуште примаат плата од МК државен буџет и слободно се шетаат ... и прашуваат ако сум крив зошто не ме уапсите ?

- Штетни договори и уште поштетно нивно непочитување ...
- Љубчо Георгиевски доби Кривична пријава за случајот “Окта“ ...
- Бивш Премиер на РМ прашува - А зошто не ме уапсивте?
- Штетните договори за Странските Инвестиции

No comments:

Blog Archive

Site Meter