Search This Blog

Wednesday, March 14, 2007

Oksana Andersson ... Wilhemsson


Оксана Андерсон ги освои срцата на римјаните ... Оваа убавица со корени од Русија ... родена во Шведска ... одкако дојде како придружничка на Christian Wilhelmsson во калчолигашто Рома од францускиот Нант ... Таа со својата појави го засени Кристијан Вилкенсон и ги освои срцата на навивачите на Рома ... Не им замерам ... Подолу видете зошто и јас би играл така ...

http://sportemotori.blogosfere.it/images/wilhelmsson-oksana.jpg

http://sportemotori.blogosfere.it/images/oksana-andersson7.jpg

http://sportemotori.blogosfere.it/images/hedman-graf.jpg

oksana 1.jpg

Кликни на горната слика и кликни после на видеото за да видиш галерија на слики ... Уште една галерија види тука ... Oksana Andersson gallery (sportemotori.blogosfere.it) ...

1 comment:

chuixuejs said...

hello! A Good News,google introduce a very user-friendly browser,Free download Quickly,Please visit my blog thank you

Blog Archive

Site Meter