Search This Blog

Saturday, March 10, 2007

ОГЛЕДАЛО

Ако сакаш да видиш како е уредна домаќинката појди и во кујната а поготово во вецето ... А ако сакаш да видиш како се живее во државата појди во јавно веце ...

За жал јавни вециња низ градот нема - па новинарот на Вест се потрудил и прошетал по вецињата низ скопскит кафеани ... Повеќе прочитајте тука ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter