Search This Blog

Wednesday, March 28, 2007

ПОЛИТИКИН ЗАБАВНИК


23. март 2007, број 2876, година LXIX
Не сум приметил дали уште се продава овој весник за деца - кој може да го читаат и поголеми деца ... Мене во детството па и во младоста ми беше омилен ... Политикин Забавник и НИН ги купував и читаав од првиот до последниот ред ... а богами и ги собирав ... Што се деси со куповите весници незнам - верувам стојат некаде по подрум или таван кај мајками ...

Пред некој ден сурфајки случајно налетав на едена страна и се изненадив - Политикин Забавник ... се израдував и го споделувам линкот со вас ... Навистина не е целиот достапен на нет туку само по неколку статии - но и тоа е доволно ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter