Search This Blog

Tuesday, March 06, 2007

КАДИНО - Гранд клуб

До неодамна Кадино беше познато само како приградска населба да не речам село во општина Илинден ... Беше познато и по “Мелница Кадино“ ... “Маја Компани“ ... Многуте мали погони од мало стопанственци ... “Еколошката куќа“ ... поплавите ... по каналите и донираниот мост од УСАИД ... ефтините плацови ... EXCALIBUR с. МАРИНО ...

За скопјани Кадино од минатиот петок стана интересен и поради новата дискотека “Гранд клуб“ ... отворена во простор на бивш хангар за кафе ... кој сега во диско просторот собира 6.000 посетители ...

Во минатиот петок се барало карта повеќе поради атрактивните танчерки - мулаткињи и еклузивната диско музика од диџеите ... Бабура ... Викса ... Џон Антонио ... Клубот работи само во четвртоците, петоците, саботите и неделите ...

Па Скопски шемаџии пробајте си ја среќата со добра забава и во Кадино ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter