Search This Blog

Monday, March 19, 2007

БРИСЕЛ СЛАВИ ... а ние ...

Се чини дека најголема “директна корист“ од проширувањето на ЕУ - ја има Брисел ... Со влегувањето на Бугарија и на Романија, службениците што работат тука се грижат за интересите на 27 држави со вкупно население од 480 милиони жители. Од директори до приправници, повеќе од 120.000 луѓе од 970.000, колку што живеат во Брисел, заработуваат за живот од европските власти и административни бироа. - „еврократи“ ...

Брисел слави а ние ??!

No comments:

Blog Archive

Site Meter