Search This Blog

Thursday, March 22, 2007

СИЛИКОНИ

Од секогаш сум бил против силиконите кои се ставаат на разни места ... на градите ... на усните ... на задниците ...

Зошто сум против силиконите и што се може да се очекува во практикувањето со нив пишува денешен Вест - Хирург ми ги упропасти градите ... Никојпат не ми стана јасно зошто сето ова жените го прават ... Секој не е предодреден да е природно убав ... убавината не е само во телото ... пред се убавината е во душата на човекот ...

Навистина женските гради се еден од важните сексипили - и магнет за машките очи ... но секоја жена треба добро да размисли за можнте ризици и последици од ваквите хируршки интерванции ... Убавината и сексипилот не се само во женските гради ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter