Search This Blog

Wednesday, March 28, 2007

ПРИНУДНА УПРАВА за Скопје

Се погласни се најавите дека Скопје е пред финасиски колапс ... Водата ни е поскапена за сто посто затоа што Водовод покажа загуба ... Се блокира сметката на ЈСП за долгови од пред 10 години - а се ствараат и нови ... За некој ден автобусите на ГСП ке застанат ... без бензин, резервни делови и плати за работниците ... ке се распадне и ова јавно предпријатие ...

А Градоначелникот на Скопје - прави нови компании и амбициозни проекти за - Гасификација на Скопје ... за Трамвај во Скопје ... Нови спортски центри ... и незнам какви планови ...

Очито е дека на трифун му одат само приватните проекти и нека биде доблесен и предвреме нека си даде оставка од фунцијата - за да не се мачи себеси а и нас ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter