Search This Blog

Monday, March 12, 2007

БЛОГЕРАЈ

Што се дешава со Блог-е-рај-от деновиве ...

Dnevni Poseti Makedonska Blogosfera

Видите како кривава последните денови вртоглаво паѓа ... Дали блогерите се опаметија и го користат убавото сонце - наместо “свет(иот)лиот екран“ ...

Уствари ова е слика за севкупните блогери (од повеќе блог сервиси) ... но сепак највеќе се од блогерајот ....

Дали блогерите решиа за кратко да ги остават своите тастатури ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter