Search This Blog

Tuesday, August 26, 2008

Макрадули - Подтредседател на Собраието ...

http://photos1.blogger.com/blogger/1177/1741/320/Jani-2.jpg

Не ми е јасна кадровската политика на СДСМ ... има ли тренер/пилот во СДСМ ... Макрадули е учесник во сите неуспешни битки на СДСМ ... или се чека на промена на тренерот за да ги промени играчите ... или јас нешто не сум приметил во работењето и политичката активност на Јани Макрадули ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter