Search This Blog

Wednesday, August 06, 2008

Како се трошат нашите пари ...

На ова прашање државата секоја година дава отчет, тоа е најголем интерес на граѓанинот, но:
читај повеќе »
Кој така лесно ги троши нашите пари ... и за својата лоша работа не е казнет ... за тие пари (6.5 мил евра) ке изградевме пет школи ... да не зборуваме дека минатата година неколку десетина милиони евра плативме казна за судски спор кој го загубивме со сопствениците на ОКТА ... за сето ова никому не фали ни влакно ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter