Search This Blog

Friday, August 01, 2008

Упаѓа ли Претседателот во политичкиот систем и во судството ... или користи легални средства ...

Председателот Црвенковски најави дека има план како да ја врати опозицијата во Парламентот ... што е неопходно подтребно - за да се добие датум за преговори:

читај повеќе »

  • ќе ги аболира Зоран Заев и неговите соработници,
  • нема да го потпише законот за употреба на јазиците,
  • како и законите за работни односи, енергетика, експропријација, лобирање и адвокатура.
  • жали што ја пропуштил можноста кај собранискиот деловник ...
Дали навистина таканаречениот “Б.Ц.“ со ова прави упад во политичкиот и судскиот систем како што вели позицијата и дел од медиумите кои го подржуваат Груевски ... или сето ова е користење на законски и легални средства кои му стојат на располагање на Претседателот ... и се негово право и можност да биде контролор на тие системи бидејки Уставот и законите тоа му го овозможуваат ...

1 comment:

Jorge said...

Hola amigo: quería invitarte que visites el blog que estoy realizando con mis alumnos de segundo año de la secundaria sobre LA DISCRIMINACIÓN.
http://nodiscrimine.blogspot.com
Tema arduo e interesante.
Seguro será de tu agrado.
Te invitamos que leas lo que gustes de él y hagas una opinión sobre el mismo.
Tu aporte será valioso.
Un abrazo desde la Argentina.

Blog Archive

Site Meter