Search This Blog

Friday, August 29, 2008

Интернет забава ... замена за реалниот живот ??! ...

Младиве имаат потреба од малку акција пред компјутер ... седејки пред компјутер се забавуаат со непознати од интернет ... муабетат за се и сешто, но и за секс ... така занесени се покажуваат на интернет партнерот во разни пози ... е некоj ербап го снимал сето тоа и одкако го дознал идентитетот почнал да уценува некоја скопска девојka дека ке го објави видеото ако девојката не плати ни помалку ни повеќе 100 евра ... девојката случајот го пријавува во полиција, која го фаќа уценувачот, но и неговата 22 годишна сопруга која во сето ова му помагала ... бизнис нема што ...

читај повеќе »

Скајп користам од пред некое време заради комуникација со фамилијата ... но барем еднашка дневно изрипува некоја девојка од било кој дел на светот сакајки да се забавува ... толку ли им е досадно на луѓето во реалниот живот, па го користат имагинарниот како замена ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter