Search This Blog

Thursday, August 21, 2008

Порака од Гордана Јанкуловска - до возачите кои возат нерегистрирани возила ...

http://www.mvr.gov.mk/images/ImageGallery/ebr%20(11).JPG
На блогот на Гордана Јанкуловска, модераторот на блогот, над текстот за - Контроли за проверка на валидноста на сообраќајните дозволи на моторните возила ... ставил неприкладна слика (онаа горната) со која сака веројатно да ги заплаши они е кои не ги регистрирале возилата ...изгледа дека дури ни казната од 300 евра за нерегистрирано возило е малку за да се натераат возачите да ги регистрираат возилата (се проценува дека се околу 100.000 ...), па министерката ги ангажира и специјалците од сликата ...
Јас пак мислев дека тоа е слика од потерата по бројните пљачкаши на Банки, оние маскираните кои влегуваат во банка, ја пљачкаат банката и се иживуваат и врз комитентите ... овие баткиве од сликата им се некако пандан и тие се со маски ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter