Search This Blog

Wednesday, August 27, 2008

Време и Шпиц тероризираат со гласна интернет реклама ...

Време и Шпиц во последните неколку дена прават вистински терор, кога ке се закачиш на нивниоте интернет сајтови за да прочиташ нешто ... те дочекува многу гласна најава за некаков концерт ... Таа се повторува на секое кликање на било која содржина на сајтот ...

читај повеќе »

Читам доста весници на интернет, ваква пракса немам сретнато никаде ... спас од тоа е или да не ги посетуваш сајтотовите на Време и Шпиц, или да го исклучиш звукот од твоите звучници ... дали е ова експеримент на Време и Шпиц ке видиме ... мене лично не ме бендисува таквиот терор врз моите уши ... затоа не ги посетувам нивните ивтернет страни ... теророт не морам да го трпам ...

Ваков терор со гласна музика имаше и кај некои блогови ... по кратко време самите увидоа дека со тоа само си ги бркаат читателите и ја укинаа таквата практика ...

1 comment:

sead said...

Глас подршка протви рекламата :) Имаше нешто налик на ова на некои забавни сајтови, ама по сложната реакција ги повлекоа. Еве информации за тоа:http://tinylink.com/?MIVNP15uyT

Blog Archive

Site Meter