Search This Blog

Tuesday, August 19, 2008

Лифт на највисоката точка во градот ... ??! ... панорами на Скопје ...

http://www.vest.com.mk/images/%7B9DC37D8F-6A56-45FE-B4FB-B8813F45C7E8%7D_krstot-2.jpg

На кого му треба лифт на највисоката точка во градот Скопје, на Крстот од Водно ... Поглупа идеја не сум слушнал ... кој е филингот/потребата да се качиш на највисоката точка на Скопје - на Водно кај крстот и потоа да посакаш да влезеш во лифт и да одиш уште 50/80 метри погоре, кога и така си доволно високо и немаш сметња од ниту еден објект ... па уште лифтот одел и лево и десно по краците ... залудно потрошени пари, кои требало да се потрошат во уредување на објектот ... демек ако се качиш во лифтот уште некој метар ке бидеш поблиску до господ - или што ??!

читај повеќе »

http://img129.imageshack.us/img129/3569/1682505060514b1rs8.jpg

http://img125.imageshack.us/img125/7341/1682484060305a1bl9.jpg

http://img412.imageshack.us/img412/5213/976543panoramagb8.jpg

Последнава е фантазија ... кликните на сликата со десен клик и одберете ја првата опција, за да Ви се отвори целата ... и за горните две важи истото ...

2 comments:

Anonymous said...

Отличная статья! большое спасибо автору за интересный материал. Удачи в развитии!!!
http://www.miriadafilms.ru/
volanskopje.blogspot.com

Anonymous said...

Почему регистрация не работает ?

Blog Archive

Site Meter