Search This Blog

Sunday, August 10, 2008

Скопје, ноќни фотки ...

Ми станаа опсесија ноќните фотки низ Скопје ... пред некој ден бев на кафе на кејот покрај Вардар и искористив прилика за мала серија на фотки покрај Вардар и неговите мостови ... за жал не го понесов големиот статив - сликав со малиот ... без статив ноќни фотки е невозможно да се направат ...
о

читај повеќе »

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Се надевам дека открив некој нов агол на Скопје во летните ноќи ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter