Search This Blog

Friday, August 08, 2008

Државата на нос им ги вади парите што им ги дава ... на електронските медиуми ...

Електронските медиуми се запрепастени од енормните “мостарини“ читај:

Од една страна владата дава пари за реклами за својата работа - а од друга страна таа низ нос ги враќа парите назад, преку разни “мостарини“ на веќе изградени мостови ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter