Search This Blog

Wednesday, August 20, 2008

Политичарите и интернет просторот ...

Иако каскаат зад светските збиднувања и МК политичари пробуваат да држат чекор со останатите и преку интернет да комуницираат со граѓаните ... самиот пишав неколку написи на оваа тема:

читај повеќе »

За изборите имаше бројни блогови на политичарите и политичките партии:

За овој напис ме потикна написот на денешен вечер - ПОЛИТИЧКАТА ЕЛИТА ВО ТЕК СО СВЕТСКИТЕ ТРЕНДОВИ ... Македонски сајбер политичари ... мана на написот гледам само во тоа што не дава линкови ...

1 comment:

Глиша said...

Како бе не дава линкови? :)

http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Nedela_na_novinarstvoto_Tochnosta_na_informacite_vo_Vecher/

Blog Archive

Site Meter