Search This Blog

Thursday, December 06, 2007

Кратери зјаат на Наум Охридски ... (Урбана блог герила) ...

Сликата “http://www.vest.com.mk/images/%7B654859D1-B568-44D9-A31D-54AD8CCCB57B%7D_ulica-2.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Новинарот на Вест (М.Ѓ.) во денешниот напис на Вест - ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЏОРЏЕ АРСОВ ЗАБОРАВИ ШТО ВЕТИЛ - Кратери зјаат на Наум Охридски ... го подсетва Градоначалникот Џорџе Арсов што ветил пред изборите ... Не само што не исполнил туку улицата за овие две години е уште во полоша состојба ... Како што гледате кратерите се се поголеми и поголеми ...
Зошто во МК нема пракса оштетениот граѓанин да го тужи надлежниот за дупките ??
Постов е дел од иницијативата: Фото - Урбана блог герила ... Скопје ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter