Search This Blog

Saturday, December 15, 2007

Крај на момополот на МТ ??!

МТ е изгледа при крај со монополот - кој е производ на славниот договор за концесија кој го подпишавме при купувањето на МТ... 2018 и 2025 година се далеку ...

Европската комисија предлага, подобро речено бара да се раскинат концесиските договори кои ги имаме со Телеком и Т-Мобиле ...

ЕК го промени првичниот став и наместо усогласување, бара раскинување на договорите што на Телеком и Т-Мобиле им истекуваат во 2018, а на Космофон во 2025 година ...

Ке се ослободиме ли конечно од стегите на монополите - конечно ... ??!
- Интернетот во Македонија
- ВЛАДАТА - решила да се справи со своеволието на МТ
- АДСЛ ... р-Еволуција
- Интернет-Македонија
- Интернет трка ... и во МК ... конечно ...
- AEK

No comments:

Blog Archive

Site Meter