Search This Blog

Thursday, December 27, 2007

Кој губи ... А1, кабелските или ние ... ??

Image1227-1616(A1).jpg
Кој губи ... А1, кабелските или ние ... ??

По мене губат сите а највеќе А1. Покриеноста на територијата на кабелските во МК е огромна и не верувам дека тие (кабелските оператори ...) ке попуштат.

Ке следиме да видиме во што е проблемот.

No comments:

Blog Archive

Site Meter