Search This Blog

Wednesday, December 19, 2007

Милошоски ... под мраз ... НАТО нонпејпар ...

Ке оди ли Милошоски под мраз и немилост на Груевски ??! ... Дали е причината само “нонпејпарот“ или евидентното неискуство на младиот Министер за надворешни работи на МК ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter