Search This Blog

Monday, December 17, 2007

Скопските швалери може да здивнат !!

Скопските швалери може да здивнат ... ке се врши реконструкција на асфалтот до манастирот „Свети Пантелејмон“ во Нерези.

Во соработка со Општината Карпош, јавното претпријатие ќе обнови над 3.600 квадратни метри асфалтна површина која беше во руинирана состојба. Ќе се постави нов слој асфалт непосредно пред манастирот, во селото, а ќе бидат закрпени сите дупки и на потегот од Долно Нерези. Финансиите за реконструкцијата во висина од 4,4 милиони денари ќе ги обезбедат Градот Скопје и општината.

No comments:

Blog Archive

Site Meter