Search This Blog

Monday, December 17, 2007

Камерен мешан хор “Св. Климент Охридски“ ... јубилеен концерт ... 15 години

На 20 Декември 2007 година - во 20.00 чсот ... во Соборниот храм “Св. Климент Охридски“ - Камерниот мешан хор “Св. Климент Охридски“ ке одржи 15-ти јубилеен концерт

Flaer za Koncert na horot.jpg

Programa za koncert.jpg

za horot (Large).jpg

За подобро читање на горнатиот имиџ употербете десен клик и потоа одберете ја првата опција ...

Камерен мешан хор Св. Климент охридски - слика 1 (Large).jpg

Малку постара фотка од хорот кога во него членуваше и Ана Дурловски со нејзиниот иден сопруг Игор Дурловски, сега и дваицата врвни уметници и Амбасадори на МК култура во Виена, Германија, Италија и во другите места каде успешно настапуваат и градат солистичка кариера ...

Самиот Хор е составен од врвни македонски солисти и мајстори на хорското а-капела пеење, кои настапуваат во Македонската опера ... Пеењето им е во “крвта и душата“ уште од детските хорови (Развигорче ... Златно Славејче ...), Преку хоровите како Мирче Ацев, Радио хорот ...

Камерен мешан хор Св. Климент охридски - слика 2 - подобра (Large).jpg

Фотка од едно од гостувањата на хорот во Рим - Базиликата Сан Клементе ... Честувањето на Св. Климент во Рим - во придружба на трагично починатиот Председател Трајковски и Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан. ...

Камерен мешан хор Св. Климент охридски - слика 3 (Large).jpg

Еден од повеќето концерти во Охрид Св. Софија ... Охридско лето ...

Камерен мешан хор Св. Климент охридски - слика 4 (Large).jpg

Гостување на фестивал за Православна а-капела духовна музика во Полска - Хајнофка Камерен мешан хор Св. Климент охридски - слика 5 (Large).jpg

Од последното гостување во Рим ...

Камерен мешан хор Св. Климент охридски - слика 6 (Large).jpg

Од прославата на 50 години живот на Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан ... “дедото“ - како нагалено си го викаат членовите на хорот ...

Сите МК Архиереи и Владици го обожуваат црковното пеење ... самите ги нарекуваат ангели кои на земјата го слават бога преку духовна музика ... Може со сигорност да се каже дека Хорското пеење внесе дух во МК православна Црква ... Народот кој доаѓа на неделните литургии е восхитен од пеењето ... воздигнат и вознесен излегува по завршувањето на неделните литургии ... а ретките концерти вообичаено еднаш годишно се исчекуваат со нетрпение ...

- Првобитната основна дејност на овој Хор, формиран во 1992 година, беше и се уште е опслужување на потребите на МПЦ, односно сослужение на неделните и празничните литургии во Соборниот Храм "Св.Климент Охридски" како и учество на разни пригодни свечености во рамките на МПЦ.
- Хорот ја изведува Литургијата на Јован Златоуст од македонскиот композитор Атанас Бадев која досега доживеа повеќе од 800 изведби.

- Паралелно со овие активности, Хорот е присутен и на концертните подиуми во Р.Македонија како и на меѓународни фестивали.

- Покрај богатиот репертоар на православната духовна музика од светските и македонските класични и современи автори, Хорот на својот репертоар има и композиции од стари мајстори, романтичари, композиции инспирирани од фолклорот, како и црковни композиции од западната римо-католичка провиниенција.
- Х
орот изведува и дела од македонската црковна и духовна музика, композиции на Кирил Македонски, Драган Шуплевски, Атанас Бадев, Сотир Голабовски, Драгослав Ортаков и Томислав Зографски.
- Во последно време, особено внимание се посветува на изведбата на дешифрирани духовни композиции кои датираат од 8. и 9. век и се хармонизирани од еминентни македонски композитори.

- Покрај повеќето помали концертни настапи, ансамблот приредува и целовечерни концерти. Досега неколкупати учестувал на фестивалот “Охридско лето“ 1997, 1998, 2001, 2002 ...
- 1998 година учествува на меѓународниот фестивал на православна духовна музика во Р.Полска - во категорија на професионални хорови ... се здобива со наградата “Лауреат на фестивалот“ .На истиот фестивал имал ревијален настап и во 2001 година ...
- Учествувал и на Меѓународниот Фестивал на на духовна музика во Софија - Р.Бугарија ... во 1999 година ... приредил и целовечерен концерт во Пловдив 2000 година.
- Во 2000-та, 2002-та и 2007-ма година има целовечерни концерти во Рим. Во 2006-та година држи концерт во Бари, во црквата во која се моштите на Св.Никола ...
- Хорот имал и целовечерни концерти на Фестивалите “Интерфест“ Битола и “Струшка музичка есен“ ...

- Камерниот мешан хор "Св. Климент Охридски" е составен од 21 високо професионални вокални уметници, солисти, вокални педагози и хорски уметници.
- Проф.Панче Јосифов е уметнички раководител и диригент.

ПРОДУКЦИЈА:

ЦД - Литургија (Large).jpg

Божествена Литургија ... Атанас Бадев ...

ЦД - концерт (Large).jpg

ЦД концерт на Православна духовна А-капела музика ...

ЦД - втор концерт (Large).jpg

ЦД концерт на Православна духовна А-капела музика ... втор концерт ...

ЛИНКОВИ:
- Концерт на православна духовна музика ... Вечер - 05.09.2006

Сликата “http://star.vecer.com.mk/content_images/47832113420051116211933.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

- Почнува Струшката музичка есен со концерт на духовна музика ...
- Отворање со концерт на македонската духовна музика ...
- "ОХРИДСКО ЛЕТО" Концертот на мешаниот хор "Свети Климент Охридски" ќе го затвори фестивалот ...
- Рецензија, КОНЦЕРТ НА ХОРОТ "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"
Врвно пеење во служба на духовноста ... Хорот е составен од високопрофесионални уметници, кои се подготвени да изведуваат и богат репертоар концертни композиции со духовен карактер ...

** За овој настап програмата беше конципирана главно од руски автори:
- П. И. Чајковски -"Достојно" и "Вјерују",
- С. Рахманинов - "Тебе појем",
- А. Архангелски - "К Богородице прилежно",
- особено возбудливата молитва"Господи услиши" и
- долентната исповед"Помишљау ден страшни",
- П. Чесноков - "Ангел вопијаше" и
- "Блажен муж".
- "Да исправитсја молитва твоја" и
- поздравната химна "Многаја лета" со солистот Обрасцов, кој претходниот ден настапи во ансамблот на Руските басови.
- Македонските автори беа застапени со неколку композиции:
- "Иже херувими" од А. Бадев,
- "Тропар Богородичен" за машки хор од Д. Ортаков,
- "Сијание" и
- "Душе ми вздихни" од Т. Зографски и
- "Отче наш" од Д. Шуплевски.

- Промоција на "Култот на Света Богородица во Македонија" ...
- Вечерта на 23 мај во црквата Св. Марија ди Транспонтина концерт на православна духовна музика одржа камерниот мешан хор „Свети Климент Охридски“ ...
- Поетско-музичкиот колаж насловен симболично "До белите мугри", ќе почне со свечено врачување на наградите Рациново признание и почесното Рациново признание. Свеченоста ќе ја збогатат и камерниот хор "Св Климент Охридски" од Скопје ...
- ВЕЛИГДЕНСКИ КОНЦЕРТ НА ХОРОТ "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" ВО КУМАНОВО ...
- По средбите, во црквата Света Марија во Транспонтина, концерт ќе одржи камерниот мешанхор „Свети Климент Охридски“ од Скопје .
- Македонија во чест на Свети Кирил ...

- Свечена академија по повод празникот на св. Климент Охридски ...

sv.kliment.ohridski.jpg

Сликата “http://preminportal.com.mk/images/stories/vesti07/akademija.arm1.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

- Свечена академија во црквата на Света Софија во Охрид (14.07.2007)

Сликата “http://www.preminportal.com.mk/images/Vesti07/jubilej.ohrid28.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Воколку сакате фотографиите да ги гледате во поголема резолуција - формат ... кликните со десен клик на сликата и одберете ја првата опција ...

КОМПОЗИЦИИ

- Господи возвах - Сотир Гулабовски

 • Пушти:
 • Име на песната: Господи возвах - Сотир Гулабовски
 • Изведувач: Камерен мешан хор Св. Климент охридски - Соло Ана Дурловски, сопран ...
 • Албум: Православна духовна а-капела музика
 • Година: 2001
- Многаја Лета ... Руски напев ...
 • Пушти:
 • Име на песната: На многаја лета - Руски напев
 • Изведувач: Камерен мешан хор Св. Климент охридски - Соло Светлана Донковска, сопран ...
 • Албум: Православна духовна а-капела музика
 • Година: 2001
- Сијание - Томислав Зографски ...
 • Пушти:
 • Име на песната: Сијание - Томислав Зографски ...
 • Изведувач: Камерен мешан хор Св. Климент Охридски - Соло Невен Сиљановски, баритон ...
 • Албум: Православна духовна а-капела музика
 • Година: 2001
- Vjeruju - P.Cajkovski.mp3 - Size: 4MB
-
Oce nas - D.Suplevski.mp3 - Size: 4MB
Солист, Светлана Донковска - Сопран ...
- Pomiluj me boze - G.Suskov.mp3 - Size: 6MB
Солист, Невен Сиљановски - Баритон ...
- Da ispravitsja molitva moja - P.Cesnokov.mp3 - Size: 9MB
Солист Игор Дурловски - Бас ...

За да ги преслушате првите три композиции кликните на плеј и уживајте ... за слушање на последните четири композиции кликните на линкот на композицијата и следете ги инструкциите ...

28 comments:

volan said...

Ги повикувам сите заинтересирани љубители на православната духовна а-капела музика, да дојдат на концертот - кој се одржува во:

Соборниот Храм “Св.Климент Охридски“-Скопје

Четврток, 20 Декември 2007 Лето Господово
Почеток 20.00 часот.

Anonymous said...

[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx/][img]http://i048.radikal.ru/0910/57/9a759e833d4a.jpg[/img][/url]

10608 movies of premium DVD quality

We secure thousands of the hottest movies you've been waiting to ready for! And they're second nearby in Hi-Def!
These movies are playable on most viewing devices including iPod, PDA (HandHelds), PC, DVD & DivX players.
There are absolutely no limits. Download as much as you penury with incredibly treble speeds. No additional software is required!
Unreservedly click on a identify with, download a flicks and watch it on your favorite player.

[size=4][url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx]Sign Up[/url] today and forget about buying or renting DVDs offline. [/size]


[url=http://movies.aoaoaxxx.ru/][img]http://i038.radikal.ru/0910/6d/1c3f50e4ddf0.jpg[/img][/url]

[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx][b]TOP 40 BEST Movies:[/b][/url]
BloodRayne
Rush
Job, The
Lean on Me
Simon Says
102 Dalmatians
One Night in the Tropics
Blood Trails
Sudden Death
Imagine That
Right at Your Door
Revolutionary Road
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Number One Girl, The
Hans Christian Andersen
Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes
Ice Station Zebra
Next Best Thing, The
Impact Point
Beverly Hills Cop III
Hellraiser: Hellseeker
Cyborg
In the Line of Fire
Stewart Lee: 90s Comedian
Asylum
Soloist, The
Ricky Gervais Live: Animals
Dazed and Confused
Ghost Rider
20 Years After


[url=http://antonietasofia.com/members/pantelejmonste.aspx]Agent Cody Banks [/url]
[url=http://community.v2home.co.uk/members/rashidaashukin65.aspx]Gangster No. 1 [/url]
[url=http://ivoroling.nl/members/abdulvahidgli.aspx]Men of Honor [/url]
[url=http://novinewcomers.com/members/nimaatgaveshin4.aspx]City by the Sea [/url]
[url=http://community.v2home.co.uk/members/rashidaashukin65.aspx]Space Cowboys [/url]
[url=https://www.nbhope.org/members/artemijstepiki.aspx]Edmond [/url]
[url=http://coredeveloper.net/members/klarissagolutv.aspx]Crazy Eights [/url]
[url=http://airlinemanpower.com/communityserver/members/rustamsavastee.aspx]Bruce Almighty [/url]
[url=http://freewebhostingtipsonline.com/members/nasihzhemchuzhnij.aspx]Synecdoche, New York [/url]
[url=http://forums.pmy.myclassifiedsite.com/members/valerijaosiik60.aspx]Perfect Assistant, The [/url]

viagra online said...

Климент Охридски“ ке одржи 15-ти јубилеен концерт

Cris said...

HI friends, this information is very interesting, I would like read more information about this topic, thanks for sharing.

homes for sale in costa rica

Liz said...

Hello .. firstly I would like to send greetings to all readers. After this, I recognize the content so interesting about this article. For me personally I liked all the information. I would like to know of cases like this more often. In my personal experience I might mention a book called Generic Viagra in this book that I mentioned have very interesting topics, and also you have much to do with the main theme of this article.

FRED LARRY LOAN COMPANY said...

Добар дан,

Свако, зар не хитно потребна кредита за финансирање ваш посао, основати компанију, или задовоље своје потребе, Фред ЛАРРИ ЗАЈАМ ЦОМПАНИ, је увек на располагању да вам помогне када Алл Хопе Ис Гоне.

Добијање легитиман кредит је увек био велики проблем за појединце који имају финансијски проблем и потребно решење на њега. Питање кредита и колатерала су нешто што људи увек забринути када тражи кредит од легитимног зајмодавца. Али, ми смо направили ту разлику у кредитирање са кредибилитетом. Дајемо кредит од распону од $ 500.000 до $ 500,000.000.000; регистровани смо, гарантује и Влада сертификат, међународно Фред Лери кредита Друштво је решење за све ваше финансијске проблеме, наши кредити су лако, јефтино, и брзо и да дају кредите за појединце, предузећа, установе, привредна друштва и људи sve врсте широм света.

Наше услуге обухватају следеће:

Кредити за сваку врсту и намену,

Нема социјалног осигурања и цредит, 100% гаранција. Све што треба да урадите је да нам тачно шта желите и ми ћемо сигурно учинити ваш сан остварити. (Фред Ларри КРЕДИТА ПРЕДУЗЕЋА). Каже ДА кад вам банке кажу НЕ. Контактирајте нас данас за тај износ кредита који вам је потребан да одговара вашем буџету,
Гет иоур кредит сада на 3% камате.
Пишите нам сада на (fredlarryloanfirm@gmail.com)

felix george said...

Завршите своје финансијске бриге
Ми смо кредитна акредитована компанија. нудимо кредит појединцима у
ниска каматна стопа од 2%, Нудимо лични кредит, пословни кредит,
стамбени кредит. кредит за некретнине
не оклевајте да нас контактирате преко: (феликгеорге958@гмаил.цом)

Vick Mara said...

(ВИЦК МАРА ЛОАН ЦОМПАНИ)

       (вицкмара3@гмаил.цом)

Здраво, госпођо Вицк мара, зајмодавац легитиман и поуздан зајам за зајмове
у условима и условима јасан и разумљив са каматном стопом од 2%. од
УСД $ 12,000 до $ 8,000,000, еура и фунти. Дајем пословне кредите,
Лични кредити, студентски кредити, ауто кредити и кредити за плаћање рачуна. ако ти
требам лоана2
   мораш да урадиш је да ме директно контактираш
У: (вицкмара3@гмаил.цом)
Бог те благословио.
С поштовањем,
Госпођа: вицк мара
Емаил: (вицкмара3@гмаил.цом)

Напомена: Сви одговори треба послати на: (вицкмара3@гмаил.цом)

Mrs. Alvaro Martinez said...

Алваро Мартинез Здраво, тражите легитимног и поузданог финансијског зајма? Да ли је потребан кредит? Да ли вам је потребна хитна финансијска помоћ? Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте платили свој дуг или требали капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Нудимо све врсте кредита по 2% камате до приватних и корпоративних клијената на јасан и разумљив начин. Нудимо кредите на било којој висини до било ког одредишта, па нас молимо да нас контактирате данас како бисте добили тренутни кредит данас. Контактирајте нас преко е-маила: (сафелоанглобалцомпани@гмаил.цом)

Mrs. Alvaro Martinez said...

Алваро Мартинез Здраво, тражите легитимног и поузданог финансијског зајма? Да ли је потребан кредит? Да ли вам је потребна хитна финансијска помоћ? Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте платили свој дуг или требали капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Нудимо све врсте кредита по 2% камате до приватних и корпоративних клијената на јасан и разумљив начин. Нудимо кредите на било којој висини до било ког одредишта, па нас молимо да нас контактирате данас како бисте добили тренутни кредит данас. Контактирајте нас преко е-маила: (сафелоанглобалцомпани@гмаил.цом)

Guaranty loan company said...

Поздрав свима, обратите нам се данас за брз кредит на: гуарантилоанфирм56@гмаил.цом

Да ли сте тражили могућности финансирања за куповину нових кућа, изградњу, кредит за некретнине, рефинансирање, консолидацију дуга, личне или пословне сврхе? Добродошли у будућност! Финансирање је лако учињено са нама. Контактирајте нас како нудимо нашу финансијску услугу по ниској и приступачној каматној стопи од 2% за дуг и кратак рок трајања. Заинтересовани подносилац захтева треба да нас контактира за даље процедуре прибављања кредита путем: гуарантилоанфирм56@гмаил.цом

Sarah Williams said...

Здраво,

Да ли вам је потребан хитан кредит за решавање ваших финансијских потреба? Нудимо кредите у распону од 2.000 до 100.000.000.00, поуздани смо, моћни, брзи и динамични, без провере кредита и нудимо 100% зајмове иностране кредите током периода преноса.

    Такође смо издали зајам за све валуте са каматним стопама од 3% за све зајмове и без авансних ... Ако сте заинтересовани, вратите нам се преко ове е-поште.


Молим вас, вратите се нама, ако сте заинтересовани, преко: зекоцеанфинанце@гмаил.цомПоздрави,

Господин Ланлазар Марцус
zekoceanfinance@gmail.com

daniel hunt said...

Ћао,

Тражите кредит одмах? Да ли желите да решите своје рачуне и куповину некретнине (инвестициони кредити) / кредит за изградњу? Могу вам гарантовати кредит од 24 сата.

Ми смо инвестициона компанија светске класе која нуди све врсте финансијских услуга са флексибилним условима отплате и благовременим распоредом затварања.
Контактирајте нас путем е-маила за детаљне информације.
Е-маил- richardloanbuz@gmail.com
Хвала вам.
Г. Рицхард Бассонг.

ROBBI said...

Zdravo,
Moje ime je ROBBI iz Cirebon Jawa Barat Indonezija, želio bih zahvaliti majci Alicia Radu da mi pomaže da dobijem dobar zajam nakon što sam puno patio u rukama lažnih internetskih zajmodavaca koji me vara da zaradim novac bez da mi ponudim zajam trebalo mi je zajam za zadnje 3 godine da bih započeo vlastiti posao u gradu Cirebonu gdje sam živio i padao sam u lažnu tvrtku u Turskoj koja me je varala i nije mi ponudila zajam. i jako sam frustriran jer sam izgubio sav svoj novac lažnoj tvrtki u Turskoj, jer dugujem toj banci i mojim prijateljima i nemam nikoga da trči, sve do jednog vjernika koji je moj prijatelj nazvao Siti Aminah nakon čitanja njezino svjedočenje o tome kako je dobila zajam od majke Alice Radu, pa sam se morao obratiti Siti Aminah i ona mi je rekla i uvjerila me da se obratim Majci Alicia Radu da je ona dobra majka i morala sam skupiti hrabrosti i kontaktirala sam majku Aliciju Radu i ja smo bili iznenađeni mojim kreditom koji je obrađen i odobren, a unutar 3 sata moj je kredit prebačen na moj račun i jako sam iznenađen što je to čudo i moram svjedočiti o dobrom djelu majke Alicije Radu
pa bih savjetovao svima koji trebaju zajam da se obratite majci Alicia Radu e-mail: (aliciaradu260@gmail.com) i uvjeravam vas da ćete svjedočiti kao što sam učinio i možete me kontaktirati za više informacija o Majci Alicia Radu moju e-mail : (robbi5868@gmail.com) i još uvijek možete kontaktirati Siti Aminah koji me je upoznao majci Aliciu Radu e-mailom: (sitiaminah6749@gmail.com)
neka Bog nastavi blagosloviti i ljubiti majku Aliciu Radu da promijeni svoj financijski život

Mrs. Maria Andrade said...

Здраво.
Ја сам госпођа Мариа Андраде приватни зајмодавац који пружа могућности живота за појединце, пословне фирме, осигурање и друге. Без обзира да ли сте у финансијској невољи или вам је потребан кредит за улагање или вам је потребан кредит да не платите своје рачуне, као што смо овде, како бисмо све ваше финансијске проблеме претворили у нешто из прошлости. Нудимо све врсте кредита у валути са каматом од 2% без претходне накнаде. Желим да користим овај сјајни медијум да бих вас обавестио да смо овде да вам помогнемо са било којом врстом кредита за решавање ваших финансијских проблема. За више информација, молимо вас да нас контактирате путем е-маила (прудентиалинвестментманагемент@гмаил.цом). Пријавите се одмах и преузмите свој кредит што је пре могуће

Mrs Farida Stephen said...

Здраво, Да ли вам треба хитан кредит? или којима је потребна финансијска помоћ? контактирајте кредитну компанију од 24 хиљаде и дају зајам у распону од 1.000 до 100.000.000 евра за физичка лица, фирме и тијела за сарадњу којима је потребна финансијска помоћ по ниској и приступачној каматној стопи од 2% годишње. Апликација је доступна само за кандидате већ 18 година, обратите нам се ако сте заинтересирани за брз и једноставан кредит путем е-поште: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online).

Е-маил: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online).
С поштовањем, у служби.
Госпођа Фарида Степхен
Рекламни агент.
Ми смо 24Хоурс Финанциал Сервицес, Инц.

Mrs Farida Stephen said...

Здраво, Да ли вам треба хитан кредит? или којима је потребна финансијска помоћ? контактирајте кредитну компанију од 24 хиљаде и дају зајам у распону од 1.000 до 100.000.000 евра за физичка лица, фирме и тијела за сарадњу којима је потребна финансијска помоћ по ниској и приступачној каматној стопи од 2% годишње. Апликација је доступна само за кандидате већ 18 година, обратите нам се ако сте заинтересирани за брз и једноставан кредит путем е-поште: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online).

Е-маил: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online).
С поштовањем, у служби.
Госпођа Фарида Степхен
Рекламни агент.
Ми смо 24Хоурс Финанциал Сервицес, Инц.

SUSAN SMITH said...

ДОБРОДОШЛИ у Сунсхине Финанциал Гроуп Ворлдвиде, наши циљеви су пружање одличних професионалних услуга.

Да ли сте ви предузетник? Да ли сте у неком финансијском збрку или вам требају средства за покретање сопственог посла? Да ли вам је потребан кредит за покретање малог бизниса? Имате ли низак кредитни резултат и да ли вам је тешко добити зајам од капитала од локалних банака и других финансијских института?

ми смо легитимна и призната кредитна компанија. Ми смо динамична компанија са финансијском помоћи, Наши кредити су добро осигурани за максималну сигурност наш приоритет, Наш главни циљ је да вам помогнемо да добијете услуге које заслужујете. Наш програм је најбржи начин да добијете оно што вам је потребно у једном тренутку. Смањите своја плаћања како бисте олакшали притисак на месечне трошкове. Узмите флексибилност са којом можете користити за било коју сврху - на одмору, за образовање, за ексклузивне куповине

Нудимо широк спектар финансијских услуга, који укључују: личне кредите, кредите за консолидацију дуга, комерцијални кредити, образовни кредити, осигурани хипотекарни кредити, необезбеђени кредити, хипотекарни кредити, кредити за зајмове, студентски кредити, развој, аквизицијски кредити, грађевински кредити ниска каматна стопа од 2% годишње за физичка лица и правна лица. Добијте најбоље за своју породицу и посједујете дом свог сина и нашом општом шемом кредита.

НУДИМО СВЕ ВРСТЕ КРЕДИТА - ПРИМЕРИТЕ ЗА ДОСТУПНЕ КРЕДИТЕ.

Ако сте заинтересовани за добијање кредита, онда нам љубазно пишите.
Контактирајте нас за више информација: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

Радујемо се што ћемо вам чути што пре.

Заинтересовани кандидати треба да нас контактирају путем е-маила:
(sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

Поздрави
Susan Benson

Mrs Farida Stephen said...

Здраво, Да ли вам треба хитан кредит? или којима је потребна финансијска помоћ? контактирајте кредитну компанију од 24 хиљаде и дају зајам у распону од 1.000 до 100.000.000 евра за физичка лица, фирме и тијела за сарадњу којима је потребна финансијска помоћ по ниској и приступачној каматној стопи од 2% годишње. Апликација је доступна само за кандидате већ 18 година, обратите нам се ако сте заинтересирани за брз и једноставан кредит путем е-поште: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online).

Е-маил: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online).
С поштовањем, у служби.
Госпођа Фарида Степхен
Рекламни агент.
Ми смо 24Хоурс Финанциал Сервицес, Инц.

Mrs Farida Stephen said...

Здраво, Да ли вам треба хитан кредит? или којима је потребна финансијска помоћ? контактирајте кредитну компанију од 24 хиљаде и дају зајам у распону од 1.000 до 100.000.000 евра за физичка лица, фирме и тијела за сарадњу којима је потребна финансијска помоћ по ниској и приступачној каматној стопи од 2% годишње. Апликација је доступна само за кандидате већ 18 година, обратите нам се ако сте заинтересирани за брз и једноставан кредит путем е-поште: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online).

Е-маил: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online).
С поштовањем, у служби.
Госпођа Фарида Степхен
Рекламни агент.
Ми смо 24Хоурс Финанциал Сервицес, Инц.

john wilson said...

Тражите кредит одмах? Да ли желите да решите своје рачуне и куповину некретнине (инвестициони кредити) / кредит за изградњу? Могу вам гарантовати 24-часовно одобравање кредита са процентом од 2. Ми смо инвестицијска компанија светске класе која нуди све врсте финансијских услуга са флексибилним условима отплате и благовременим распоредом затварања. Контактирајте нас путем е-маила за детаљне информације. Е-маил: davidpetersonloanfirm1@outlook.com

FRED MORE FINANCE FIRM said...

ти треба заем
Дали сте во финансиска криза или имате потреба од пари за да започнете свој бизнис? Дали ви треба заем за плаќање на долгови или плаќање на сметки или за започнување на добар бизнис? Дали имате низок кредитен рејтинг, и дали имате проблеми со добивање на кредит од локални банки и други финансиски институции? Еве ја вашата шанса да добиете заем од нашата организација. Нудиме кредити на физички лица за следните цели и многу повеќе. Лични заеми, проширување на бизнисот, започнување бизнис, образование, консолидација на долгови, тешки пари. Ние нудиме кредити со ниска каматна стапка од 3%. Контактирајте не преку e-mail: fredmorefinance@gmail.com
Whatsap: +919654763221

Mrs. Elizabeth said...

Здраво, Да ли вам је потребан брзи, дуги или краткорочни кредит са релативно ниском каматом нижим од 3%? Да ли је тешка економија утицала на тебе ове године? Ја сам госпођа Елизабетх, ја сам власник кредитне компаније и нудим сигурне и сигурне кредите.

* Да ли тражите средства за отплату кредита и дугова?
* Да ли тражите финансирање за оснивање сопственог бизниса?
* Да ли вам је потребан приватни или пословни зајам за различите намене?
* Да ли тражите кредите за обављање великих пројеката?

Ако је ваш одговор да, могу вам помоћи.

* Могу вам понудити до 50.000.000 евра.
* Одабир између 1 и 30 година за отплату.
* Изаберите између Плана месечног и годишњег отплате.
* Флексибилни услови кредита.
Молим вас, ако сте заинтересовани да се вратите код мене путем ове емаил адресе: (mrs.elizabethloanfirm@gmail.com)

имате 100% гаранцију да ћете добити кредит на крају ове кредитне трансакције.

Поздрави
Госпођо Elizabeth

john wilson said...

Добар дан Даме и господо, да ли сте икада имали потребу за финансијском помоћи и због чињенице да су вас одбиле банке и друга финансијска организација коју сте одустали? Да ли вам сада треба финансијска помоћ и немате где да тражите због лоше кредитне историје? Да ли вам је потребан кредит за куповину куће или аутомобила, да започнете посао било које врсте? Да ли вам је потребан кредит да бисте задовољили потребе својих чланова породице и да вам је тешко? Да ли вам је потребан кредит да бисте остали финансијски способни ако је одговор да, онда више не брините и не контактирајте нас путем е-поште као davidpetersonloanfirm1@outlook.com приватна кредитна компанија чији је циљ помоћ онима којима је потребан финансијски са било којим износом укљученим у проценту од 2. Пожурите сада и контактирајте нас и радо ћемо вам помоћи.

clinton maxwell said...

Хоћеш ли одговорити на поуздан 24-сатни зајам данас 2% каматне стопе. ЦЛИНТОНМАКСВЕЛЛЛОАНЦОМПАНИ је једна од најбољих светских кредитних компанија које пружају све ове врсте кредита.
Више информација о сајту, контактирајте нас путем е-маила: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом

Ми плаћамо све врсте кредита, као што су:
* Побољшање дома
* Инвентор кредита
Аутоматизовани водичи
Кредит за консолидацију дуга
* Линија кредита
* Бизнис кредити
* Лични кредити
* Традиционални кредити.

Молим вас, напишите чудовиште ако сте заинтересовани за информације о порцас лил информаторима преко нас испод
ЕМАИЛ: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом

clinton maxwell said...

Хоћеш ли одговорити на поуздан 24-сатни зајам данас 2% каматне стопе. ЦЛИНТОНМАКСВЕЛЛЛОАНЦОМПАНИ је једна од најбољих светских кредитних компанија које пружају све ове врсте кредита.
Више информација о сајту, контактирајте нас путем е-маила: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом

Ми плаћамо све врсте кредита, као што су:
* Побољшање дома
* Инвентор кредита
Аутоматизовани водичи
Кредит за консолидацију дуга
* Линија кредита
* Бизнис кредити
* Лични кредити
* Традиционални кредити.

Молим вас, напишите чудовиште ако сте заинтересовани за информације о порцас лил информаторима преко нас испод
ЕМАИЛ: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом

Elena Nino said...

Драги тражиоци кредита

У било каквим финансијским потешкоћама? Да ли желите да започнете свој бизнис? Ова кредитна компанија основана је организација за људска права широм свијета с једним циљем помоћи сиромашнима и људима са финансијским потешкоћама у животу. Ако желите да се пријавите за кредит, вратите нам се с детаљима испод емаил: elenanino0007@gmail.com

Име:
Потребан износ кредита:
Трајање зајма:
Број мобилног телефона:

Хвала и Бог благословио
САМОПОУЗДАЊЕ
Елена

Collins Guzman said...

Bist du auf der schwarzen Liste? Kämpfen um einen persönlichen Kredit zu bekommen? Wurde Ihre Bewerbung wegen niedriger Kreditwürdigkeit abgelehnt? ÜBER VERPFLICHTET? Erschwinglichkeit? Aber Sie wissen, dass Sie diesen Kredit leisten können. Kredite in 12 Stunden genehmigt, können Sie uns eine E-Mail an collinsguzmanfundings@gmail.com

Blog Archive

Site Meter