Search This Blog

Thursday, December 20, 2007

Конфедерација со Грција ...

Циле предложил конфедерација со Грција ... а на Љубчо Георгиевски го предложил името „Северна Македонија“ како добар компромис за надминување на спорот со Грција.

Што е следното ... Конфедерација со Бугарија, Албанија или Србија ... или можеби Косово ... ??!

No comments:

Blog Archive

Site Meter