Search This Blog

Saturday, December 15, 2007

Службен весник ... на интернет ... бес-платен ... конечно !! ...

Стопати до сега повторував дека Службениот весник на Интернет мора да го има БЕСПЛАТНО ...

Еве не дека јас го барав тоа - но на некого му текнало (Владата де ...) дека е подобро на интернет службениот весник да биде бесплатно достапен ... Досега, до пред некое време бесплатно можеше да се гледа само последниот број ...

Благодарност до кој и дае за оваа промена ... Граѓаните имаат право да си ги знаат правата и обврските - БЕСПЛАТНО макар и преку интернет ...

На ред е истото да се направи и со некои основни изданија на Заводот за Статистика ... Ја охрабрувам Владата и во овој правец да стори нешто ...

Изворно информацијата ја прочитав тука. Еден од најстарите МК блогери. Би било добро да пишува почесто.

No comments:

Blog Archive

Site Meter