Search This Blog

Sunday, December 23, 2007

Фудбал ... ама само на ТВ ...

Сакам фудбал како и сите мажи ... но на Гратски одам само кога ке гостува некоја поатрактивна репрезентација ... Го сакам фудбалот но оној квалитетниот - кој се игра во Англиското, Шпанското, Италијанското и донекаде Германското и Француското првенство ...

Го сакам фудбалот онака како го замислуваат бразилските играчи ... брз динамичен ... со многу егзебиции ... шанси а секако и голови ...

Чекам Градски да се доизгради ... па веројатно тогаш ке ни дојдат и поголеми фудбалки величини на гости ... а некој од бројните менаџери во МК (а зошто не и неко странец ...) ке се сети дека и фудбалот е бизнис ... но само ако е квалитетен ...

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/FC6E4D9BC81E904F8AAFB62E0E49BFD9.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

No comments:

Blog Archive

Site Meter