Search This Blog

Thursday, December 20, 2007

Интернет - кога ти треба немаш ...

Проблеми со Интернетот се бројни (линк 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... кај сите провајдери ... Кога највеќе ти треба го немаш ... Крајно време е државата да инвестира во носење на нови оптички кабли со интернет ... Крајната дистрибуција ке ја реши пазарот ... Вака со малата интернет поврзаност со светските интернет мрежи МК неможе да гура понатака ...

АДСЛ-от на „Македонски телекомуникации“ привремено откажа. Повеќе од 12 часа корисниците на АДСЛ од завчеравечер до вчера попладне не беа во можност да се конектираат на широкопојасниот брз Интернет.

No comments:

Blog Archive

Site Meter