Search This Blog

Sunday, December 23, 2007

Добра секси фотка ... ангажирана ...

Сликата “http://forums.snapsolutions.ca/img/pictures/crnagora.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Им се извинувам на сите Црногорци ако се најдат повреени од фоткава ... Ја најдов на интернет и не можев да и одолеам ... Уметничкиот израз нема граници ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter