Search This Blog

Saturday, December 22, 2007

Телекабел во стечај ??!

Керка да једе ... мајка да гледа на керку да не даје ... Вака одеше една песна која ја пееше Чкаља (постарите се сеќаваат на него ...).

Ова ми текна како реакција на веста дека Телекабел или некоја негова керка фирма е во стечај ...

Гледам на фактурата која ја имам од Телекабел - Охридска банка , (од текстот на Вечер) сти Комерцијална ... Но ако се блокира една жиро сметка по новиот закон се блокираат сите жиро сметки ...

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/1348A48C49327E4EB0ACBB702EB44BAA.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Како и да е мајка ли е керка ли е ... ако Телекабел не си го плати долгот ке останеме без интернет ... Телекабел мора под итно да реагира преку соопштение, инаку предплатниците на време ке преминат во конкуренцијата ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter